Volgende zending bbmonline maandag 19 juni 2023 na 15 uur.
Tot 50% korting in Nederland en België.0 items: € 0,00

Bestelinformatie

Buitenboordmotorcursus

Bestellen bij buitenboordmotor-online.nl

Het bestelproces verloopt via een aantal eenvoudige stappen. U kunt via uw account of als gast een bestelling plaatsen. Selecteer een product dat u wenst te bestellen en klik op de knop 'bestellen'. U ziet dan de overzichtspagina van uw winkelwagen. Als u producten aan uw bestelling wilt toevoegen, klikt u op 'verder met winkelen'. Als u de order definitief wilt plaatsen, klikt u op 'afrekenen'. U kunt vervolgens afrekenen als gast of als geregistreerde gebruiker. Als geregistreerde gebruiker kunt u bij iedere volgende bestelling inloggen op uw account en hoeft u geen formulier met gegevens in te vullen. De volgende stap in het betaalproces als gast is het invoeren van de persoonlijke gegevens, tevens kunt u hier een afwijkend bezorgadres opgeven. Hierna worden de verzendkosten gecommuniceerd. en kunt u verder gaan naar de volgende stap. In de volgende stap kunt u kiezen voor de gewenste betaalmethode. Naast Ideal kunt u ervoor kiezen om te betalen via Mistercash of Creditcard. Na het overzicht van de bestelling kunt u deze definitief plaatsen door op "bestelling plaatsen" te klikken. Pas als u op deze knop klikt is de bestelling definitief.

Prijzen

Alle prijzen op buitenboordmotor-online.nl zijn inclusief btw. Onze verzendkosten worden tevens inc btw gecommuniceerd en staan hieronder vermeld.

Verzendkosten

Ons tarief voor de verzending is 4.95 euro inc btw. Dit tarief geldt per bestelling voor Nederland. Voor België geldt een tarief van 7.95 euro inc btw, voor Duitsland 9.95 euro, voor Frankrijk is het tarief 14.50 inc btw en voor de overige landen 15.50 inc btw.

Bestellen vanuit België, Duitsland of ander EU land

Voor het bestellen vanaf een adres in België, Duitsland of ander EU land kunt u gebruik maken van Mistercash of Creditcard. 

Verzending

Buitenboordmotor-online.nl verstuurd haar artikelen via DHL, PostNL en Bpost(zendingen naar België). Afhankelijk van de beschikbaarheid(Bij ieder product aangegeven) hanteren zij een levertijd van 1 dag voor Nederland, België en Duitsland. Postnl levert in de meeste gevallen de dag na versturen binnen Nederland. Binnen de EU gelden maximaal zeven werkdagen voor verzending. Mocht u de bestelling graag op uw vakantieadres ontvangen dan kunt u dit bij het bezorgadres invullen. 

Garantie / Ruilen

Buitenboordmotor-online.nl garandeert de kwaliteit van haar producten. Mocht u tot de conclusie komen dat een geleverd product beschadigd is of niet juist functioneert dan kunt u binnen 14 dagen het artikel retourneren naar:

Buitenboordmotor-online.nl
Schoolstraat 21 
6265 AR, Sint Geertruid

Vermeld duidelijk de reden van het ruilen en een evt grotere maat die u wenst te bestellen. 

Meer dan tien producten bestellen

Indien u meer dan tien van dezelfde producten wilt bestellen kunt u een email sturen naar info@buitenboordmotor-online.nl. Naast een korting hoeft u in veel gevallen geen verzendkosten te betalen.

Andere vraag

Heeft u een andere vraag voor ons. Stuur dan een email naar info@buitenboordmotor-online.nl of bel met de webshopbeheerder op het nummer: +31652656452(buitenland) 0652656452(binnenland).

Contact

Buitenboordmotor-online.nl
+31652656452
Schoolstraat 21
6265 AR, Sint Geertruid
info@buitenboordmotor-online.nl